Nijland Food

Nijland is in 1978 gestart als poeliersbedrijf en door de jaren heen zijn we veel meer gaan doen dan alleen kip.Sinds 2016 ontwikkelen en produceren we ook vegetarische producten. Dit laatste gebeurt in een compleet andere productieomgeving, waardoor het we kunnen garanderen dat het ook echt 100% vegetarisch is.

De verscheidenheid van bereidingswijzen, verpakkingsmogelijkheden en het ontwikkelen van uitgekiende proposities, zorgen ervoor de klant altijd een actueel aanbod krijgt.Met focus op maatwerk en flexibiliteit helpen we onze klanten succes te halen met lekkere en herkenbare producten. Bekijk het als een soort ambacht maar dan wel professioneel gemaakt; wij noemen het industriële ambacht.

Nijland is al jaren een betrouwbare en persoonlijke partner binnen retail, groothandel en foodservice.

Nijland onderscheidt zich door het leveren van uitstekende kwaliteit. Middels onze welbekende open en klantvriendelijke houding en een hoge mate van flexibiliteit en innoverend vermogen willen wij onze klanten optimaal van dienst zijn en in hoge mate ontzorgen.

Duurzaam ondernemen

Nijland is continu in beweging op het gebied van ontwikkeling. Hierbij wordt duurzaam ondernemen niet vergeten. Nijland tracht hierbij de elementen People, Planet en Profit in balans te brengen.

People (arbeidsomstandigheden, werkgelegenheid)
Planet (diepvriesverlichting, warmwaterterugwinning, dunnere verpakkingsfolie..)
Profit (met een goede prijsstelling een winstgevende onderneming creëren).

Industriële Ambacht
Vegetarisch