Uitgekiende proposities door kennis van markten en consument

Categorie Insights / NPD/ propositie  is de extra service die wij klanten graag bieden om tot succesvolle introducties te komen. We hebben een bewezen trackrecord met het opzetten van gesloten ketens waarbij lokaal, duurzaamheid en of het productconcept noodzakelijk is.

Dit kunnen we omdat we goede relaties hebben met onze klanten en luisteren naar waar zij echt behoefte aan hebben. We houden in binnen en buitenland de trends en ontwikkelingen in de gaten, niet alleen op het gebied van vlees, maar op het gebied van alle consumptie goederen. Dit doen we door samen te werken met specialisten op nieuw business en innovatie verpakkingen. Door al deze informatie te verzamelen en vervolgens in een korte tijd te vertalen naar concrete nieuwe product concepten kunnen we met recht zeggen dat wij een partij zijn die voorop lopen.

 

Keten concepten

Concepten waarbij de grondstof – de kip centraal staat en daarmee ook het verhaal
Keten en concepten

Product concepten

Bij deze concepten draait het om het product en hoe dit zo goed mogelijk aansluit bij de wensen van de consument
Product concepten

Future concepts

Dit zijn zeer innovatie ideeën die we ontwikkelen tot relevante concepten
Future concepts

AANDACHT VOOR DETAILS

Nieuwe concepten bedenken is  één ding, maar om te zorgen dat ze ook met succes geïntroduceerd kunnen worden vraagt heel veel focus van de hele organisatie. In het proces van idee naar realisatie, moet je niet afgeleid worden door wat er allemaal nog meer kan, of ontmoedigd worden door alle moeilijkheden. Wij beheersen zulke vernieuwingstrajecten tot in de puntjes, doordat we het gewoon al heel veel vaak hebben gedaan. Wij zien het dan ook als onze rol om op voorop te lopen en vernieuwend te zijn.